BOOK NOW   

TOERISTEN

Aruba Blue Village appartementencomplex beschikt over drie verschillende soorten accommodaties:

  • 2-slaapkamer appartementen
  • 1-slaapkamer appartementen
  • Junior studio’s

Deze hotelfaciliteiten zijn met voldoende privacy gescheiden van de Long Stay en groepsaccommodaties. Verder hebben al deze accommodaties een ruim opgezette patio en stap je zo vanuit je voordeur het zwembad gedeelte in.

Aruba Blue Village is een geschikte bestemming om je vakantie op Aruba door te brengen, dankzij de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Laagseizoen 16 april tot 16 december
Junior studio $ 96.15
1-slaapkamer appartement $ 111.10
2-slaapkamer appartement $ 146.75

In het laagseizoen geldt voor de hotelgasten: een overnachting is inclusief ontbijt. Prijs is inclusief servicekosten en belastingtoeslagen.

Hoogseizoen 17 december tot 15 april
Junior studio $ 132.95
1-slaapkamer appartement $ 146.75
2-slaapkamer appartement $ 175.50

2-SLAAPKAMER APPARTEMENT

Het nieuw management van Aruba Blue Village kijkt er naar uit om u te ontmoeten en wegwijs te maken op het zonovergoten tropische eiland Aruba. Hebt u na uw verblijf suggesties ter verbetering van ons resort laat ons dat weten, we stellen dit zeer op prijs.

1-SLAAPKAMER APPARTEMENT

Dit ruime appartement beschikt over: douche met toilet, 1 slaapkamer, ruime woonkamer, airconditioning, kabel tv en een keuken. Voor het appartement kunt u lekker uitrusten of genieten van de zon op uw eigen patio. De appartementen liggen in de buurt van het zwembad.

STUDIO

Het nieuw management van Aruba Blue Village kijkt erna uit om u te ontmoeten en wegwijs te maken op het zonovergoten tropische eiland Aruba. Heeft u na uw verblijf suggesties ter verbetering van ons resort laat ons dat weten, we stellen dit zeer op prijs.