BOOK NOW   

Over Aruba

Wat en hoe over Aruba en wat kan men verwachten van Aruba village t.o.v Aruba.

Het zon overgoten eiland Aruba staat bekend om een azuur blauwe zee, zon, watersport en parel witte stranden. Aruba biedt een uiteenlopende diversiteit aan bezienswaardigheden en lokale activiteiten. Bezoek de haven, waar de vissers iedere dag hun vangst verkopen. Vraag bij de receptie van Aruba Blue Village naar de restaurants met dag verse vis en specialiteiten, die alleen onder de lokale bevolking bekend staan.

Ontdek Aruba, trek erop uit, huur een auto, scooter of quad. Bij de balie helpen ze u graag op weg en u bent verzekerd  van een goede en veilige service. Aruba is meer dan alleen zon, zee en strand.

De vrolijk gekleurde huizen aan de Wilhelminastraat op Aruba zijn echt Caribisch, terwijl u ook huizen zult zien die in iedere willekeurige Nederlandse stad niet zouden misstaan! Het welbekende Eagle Beach is nog geen 5 minuten van het resort gelegen. Naast het resort ligt een van de beste restaurants van het eiland Madame Jannette en een supermarkt voor uw boodschappen.

Activiteiten
Breng tijdens uw verblijf op Aruba een bezoek aan de hoofdstad Oranjestad om te winkelen, eten of uit te gaan! Een groot deel van het bruisende nachtleven op het eiland vindt plaats in de hotels, bars en clubs aan zee. Vraag aan onze receptie naar de actuele uitgaansgelegenheden en evenementen. Onze medewerkers van Aruba Blue Village helpen u graag op weg om het eiland te verkennen.

Of u nu naar Aruba komt voor een wel verdiende vakantie, om te overwinteren, werken of leren. Het nieuw management team staat graag voor u klaar om het verblijf op Aruba Blue Village onvergetelijke te maken. Een tropisch resort, waar u graag terug keert en een onbezorgde tijd beleeft.

Aruba Blue Village
Your destination far away from Home!

[cherry_fixed_parallax src_poster=”bgwoods.jpg” offset_value=”yes” custom_class=”cherry_fixed_parallax1″]

[row]

[span10]

[lazy_load_box effect=”slidefromleft” speed=”550″ delay=”80″]

Your destination far away from Home!

ARUBA BLUE VILLAGE LAST MINUTES

Onze accomodaties zijn uitermate geschikt voor stelletjes, senioren, families en groepen voor een wel verdiende vakantie, op het tropische eiland.

[/lazy_load_box]

[/span10]

[span2]

[lazy_load_box effect=”slidefromright” speed=”550″ delay=”180″]

[/lazy_load_box]

[/span2]

[/row]

[/cherry_fixed_parallax]