BOOK NOW   

LONG STAY APPARTEMENTEN

Het is een grote stap om in het buitenland te gaan wonen, werken en/of studeren. Aruba Blue Village is uitermate geschikt voor een langer verblijf op Aruba (minimaal 1 maand). Zo biedt Aruba Blue Village ruim 90 appartementen binnen 3 verschillende kamertypen aan die geschikt zijn voor de huisvesting van 1 tot 3 personen.

We bieden in tegenstelling tot andere appartementencomplexen een all-inclusive prijs aan studenten. U krijgt hierdoor geen onverwachte extra kosten zoals water en elektriciteit. We rekenen er natuurlijk wel op dat studenten geen misbruik maken van het water- en stroomverbruik. Dit is op Aruba namelijk erg duur en tevens slecht voor het milieu.
*Onderaan vindt u prijzen van onze studio’s.

Groeps-foto-studenten-aruba-blue-village-aug-2016

Groepsactiviteit studenten Aruba Blue Village


aruba_blue_Village_foto6-2

Studentenflat Aruba Blue Village

Kamertypen

 • Wissel Studio:  U$D 400,- p.p. per maand. (max. 3 personen, gedeelde kamer)
  • Ruime studio van 40m2 die je deelt met maximaal 3 andere studenten van hetzelfde geslacht. De indeling wordt hierbij verricht door Aruba Blue Village, op basis van het aantal aanvragen. Een ideaal kamertype voor individuele studenten om nieuwe mensen te ontmoeten!
 • Small Studio:    U$D 500,- per maand. (max. 1 persoon)
  • Een mooie studio van 18m2 die geschikt is voor de huisvesting van maximaal 1 persoon.
 • Studentenflat:  U$D 800,- per maand (max 2 personen)
  • Een ruim appartement van zo’n 35m2 die voorzien is van een gescheiden woon- en slaapkamer. Het appartement is geschikt voor de huisvesting van maximaal 2 personen.

 

Wisselkamer. Geschikt voor maximaal 3 personen. U maakt gebruik van een gezellige, gezamenlijke keuken en woonkamer.

 

*De maandelijkse huurprijs van een accommodatie is inbegrepen: Water, elektriciteit, airconditioning, Wi-Fi en kabel tv. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van onze zwembaden op het complex.

*Voor aankomst dient er een borg voldaan te worden middels een creditcard. Deze is gelijk aan één maandhuur.

*Alle kamers zijn volledig gemeubileerd en voorzien van een kitchenette, badkamer en inloopkast. De kitchenette is voorzien van bestek, borden, mokken, glaswerk, kookgerei, pannen, magnetron en een kookplaat.

*Indien u met meerdere personen wilt verblijven vraag ons om de prijzen en mogelijkheden.

Auto huren: Wanneer u dit tijdig aangeeft, kunnen we u helpen bij het reserveren van een auto. Vooral in de drukke maanden en tijdens het begin van stageperiodes is het door de vele aanvragen soms lastig om een auto te huren voor een betaalbare prijs.

Arubaanse Simkaart: Wilt u telefonisch goed bereikbaar zijn op het eiland,kunnen we u ook helpen aan een Arubaanse simkaart.

Wanneer u vragen heeft, extra informatie wilt ontvangen of een reservering wilt maken kunt u contact opnemen met onze afdeling longstay:

 • Mail: Longstay@arubabluevillage.com
 • Telefoon: +297 587 8618