BOOK NOW   

GROEPEN

Wilt u met een grote groep naar het prachtige Aruba komen, vraag dan naar onze low-budget faciliteiten. Wij kunnen voor vrijwel alle soorten groepen een passende aanbieding maken.

Een grote of kleine groep maakt voor ons niet uit, wij zorgen voor een geschikt verblijf en een vakantie om niet meer te vergeten.

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor een passende offerte.

2-SLAAPKAMER APPARTEMENT

Het nieuw management van Aruba Blue Village kijkt er naar uit om u te ontmoeten en wegwijs te maken op het zonovergoten tropische eiland Aruba. Hebt u na uw verblijf suggesties ter verbetering van ons resort laat ons dat weten, we stellen dit zeer op prijs.

1-SLAAPKAMER APPARTEMENT

Dit ruime appartement beschikt over: douche met toilet, 1 slaapkamer, ruime woonkamer, airconditioning, kabel tv en een keuken. Voor het appartement kunt u lekker uitrusten of genieten van de zon op uw eigen patio. De appartementen liggen in de buurt van het zwembad.

STUDIO

Het nieuw management van Aruba Blue Village kijkt erna uit om u te ontmoeten en wegwijs te maken op het zonovergoten tropische eiland Aruba. Heeft u na uw verblijf suggesties ter verbetering van ons resort laat ons dat weten, we stellen dit zeer op prijs.